Testing Bell Schedule

Testing Bell Schedule

May 1st –May 5th Grade testing Regular Schedule except for PD Friday

May 8th -May 12th (Blocked)

May 15th – May 19th (Blocked)

May 2n2d – May 27th (Blocked)  

Block Schedule Monday/Wednesday

Passing 7:51 – 7:56 a.m.

Homeroom 7:56- 8:11 a.m. (15 min)

Period 1 8:16- 10:12 a.m. (116 min)

Break 10:12- 10:22 a.m. (10 min)

Period 3 10:27- 12:23 p.m. (116 min)

Lunch 12:23- 12:53 p.m. (30 min)

Period 5 12:58- 2:54 p.m. (116 min)

 

Block Schedule Tuesday/Thursday

Passing 7:51 – 7:56 a.m.

Homeroom 7:56- 8:11 a.m. (15 min)

Period 2 8:16- 10:12 a.m. (116 min)

Break 10:12- 10:22 a.m. (10 min)

Period 4 10:27- 12:23 p.m. (116 min)

Lunch 12:23- 12:53 p.m. (30 min)

Period 6 12:58- 2:54 p.m. (116 min)

 

Professional Development Schedule Friday

Passing 7:51 - 7:56 a.m.

Homeroom 7:56 - 8:20 a.m.

Period 1 8:25 - 9:04 a.m.

Period 2 9:09 - 9:48 a.m.

Break 9:48 - 9:58 a.m.

Period 3 10:03 - 10:42 a.m.

Period 4 10:47 - 11:26 p.m.

Lunch 11:26 - 11:56 p.m.

Period 5 12:01 - 12:40 p.m.

Period 6 12:45 - 1:24 p.m.